Nyheder, møbler i nordisk design
0
Del

Nyheder, møbler i nordisk design

Den anerkendte møbelspecialist Bytika har tilføjet nye farver til deres udvalg af skrivebords-overflader og flotte hylder i rustikt planke-træ. Virksomhedens dygtige team af udviklere og passionerede håndværkere, skaber smukke møbler uden overflødige detaljer i et nordisk, lyst, alsidigt og tidsløst design.

 


 

Det populære skrivebord med slidstærk laminat-overflade har fået fem nye, flotte farve-varianter. Det klassiske design i naturlige materialer passer ind i de fleste nordiske hjem.

skriveborde med laminat overflade

 

De nye farver er rolige og jordnære – bestående af (Bordeaux, Olivengrøn, Skovgrøn (herover), blågrå samt smokey-blue) 

 


 

Det charmerende skrivebord Washington med skrå ben og blød bue, tilføjer et let og elegant udtryk i klassisk nordisk stil.

Skrivebord med sort laminat

 

 

 

Forny med god samvittighed

By Tika bruger udelukkende træ fra FSC certificerede skove, som er miljømærket for ansvarligt og bæredygtigt skovbrug. Mærkningen sikrer at skovene og dyrelivet er beskyttet og at menneskerne, der arbejder i skovene er ansat under ordentlige og ansvarlige forhold.

 

 

bæredygtige møbler

 


 

Hylde ‘Jena’ i planke-træ er drønflot, autentisk og levende med revner og knaster til en naturlig, varm og afslappet indretning.

 

Plankehylder rustikke

 

Hylderne er svævende (uden synlige beslag) og fåes i flere mål fra mellem 40 cm. til 120 cm.

 

Du kan finde alle de flotte nyheder samt resten af udvalget fra danske Bytika lige her

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

X