Brugskunst til haven i svensk landstil
0
Del

Brugskunst til haven i svensk landstil

Når det kommer til indretning – både indendørs og udendørs så foretrækker jeg at lade inspiration og skaberlyst styre mine projekter. Jeg har aldrig haft en “angrebs-plan” for at dekorere og indrette og slet ikke med en forudbestemt boligstil i baghovedet. Forvandlinger sker når min kreative energi overtager, den slags “inde-fra styret” tilgang tror jeg kendetegner mange. Os der holder af at dekorere med unikt pynt med patina kan være heldige at finde antikke og finurlige loppefund eller arve smukke ting med en historie, men man kan også sagtens købe nyt pynt og brugskunst til haven med autentiske udtryk, sjæl og charme. Herunder kan du finde en masse inspiration og idéer til at indrette din landlige have når din egen skaberlyst sætter ind.

 

Brugskunst til haven i svensk landstil, Lanterne i jern
Lanterne/jernbur til krog  “TREASURE candle cage”  & krogen med snoning er fængende og rustik til haven. Display den med lys og planter som fx. lian planter/Efeu

 

 

Den svenske landstil forbindes med en rustik, autentisk og afslappende atmosfære med rigeligt af dekoration og tilbehør i jern, galvaniseret metal, vintage samt naturlige, lette og lyse elementer.

 

Brugskunst til haven i svensk landstil, glasophæng reb
Glasophæng til lys eller planter med et rustikt naturligt reb, understreger landstilens lyse og lette udtryk.

 

 

Brugskunst Til Haven I Svensk Landstil snoreholder med saks i støbejern
Den tunge snorholder med saks i støbejern med natursnor er rustik og charmerende og praktisk på fx. plantebordet eller i drivhuset.

 

 

Brugskunst til haven i svensk landstil, metalspand med hank
Metalspand med hank og antik finish i galvaniseret jern. En smuk og anvendelig spand, som virkelig kan sætte gang i den kreative haveglæde.

 

Brugskunst til haven i svensk landstil, metalspand med hank

Jern og galvaniseret tilbehør som krukker, spande, bakker og planteskjulere skaber med det samme en autentisk landlig stemning og den flotte spand herover er en af mine favoritter i min egen have. Brugskunst til haven i svensk landstil er sjovt og let at lege med og tilsat din egen kreative opfindsomhed har du uanede muligheder for at sætte dit helt eget, unikke udtryk i din indretning af haven. Det skal være en glæde at dekorere sin have og jeg fascineres af de havefolk der følger sin egen intuitive fornemmelse, i deres udfoldelser, som en kunstner i aktion – bevæbnet med fantasi, originalitet og viljen til at gøre deres have til en unik, personlig og fredfyldt oase. Jeg vil også gerne høre fra dig som læser med, måske har du nogle guldkorn eller fortællinger fra hvordan du selv indretter din have? – og går du mon mere struktureret til værks end jeg gør?  😉

Tak for at læse med og god dag.

PS. Hvis du har lyst kan du klikke til venstre på siden (eller her nedenunder hvis du læser fra din mobil) og følge “havedrømme” på pinterest med uendeligt mange gode idéer, DIY projekter og inspiration. Se også hele vores udvalg af brugskunst til haven i kategorien havedekoration. 

 

Brugskunst til haven i svensk landstil, metalspand med hankBrugskunst til haven i svensk landstil, metalspand med hankBrugskunst til haven i svensk landstil, metalspand med hankBrugskunst til haven i svensk landstil, metalspand med hank

Brugskunst til haven i svensk landstilGemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *